Mire figyeljünk a pályázati anyag fotódokumentációjának elkészítésekor?

Az Adj Egy Ötöst! pályázat során a zsűri nem a megvalósított közös programot értékeli, hanem az annak alapján készített pályaművet.

2018.05.15
15:41
Elolvasom

Interjú az egyik nyertes csapat tanárával, Barbalics Lászlóval

"Rengeteget kapnak diákjaink ettől az egésztől: jobbá válnak tőle, megtanulnak feltétel nélkül adni, óriási tapasztalatra tesznek szert, magabiztosabbá válnak, nő az önbizalmuk, kapcsolatépítő képességük, stb. Nekünk tanároknak meg az a jutalmunk, hogy mindennek részesei lehetünk."

2018.05.15
14:39
Elolvasom

Bemutatkoznak a zsűritagok: elsőként Dr. Perlusz Andrea gyógypedagógus, tanár

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon dolgozom, gyógypedagógusokat tanítok. Beosztásom főiskolai tanár, valamint stratégiai és szakmapolitikai ügyekért felelős dékánhelyettes.

2018.04.23
09:25
Elolvasom

Interjú az egyik nyertes csapat tanárával, Rozinai Beatrix gyógypedagógussal

Az Adj Egy Ötöst! pályázatról, és az együtt töltött nappal kapcsolatos élményeikről, tanulságaikról készítettünk interjút az egyik nyertes csapat tanárával, Rozinai Beatrix gyógypedagógussal (aki a debreceni DSZC Péchy Mihály Építőipari Szakgimnázium csapatának (Péchys barátok) mentora).

2018.04.19
15:02
Elolvasom

Adj Egy Ötöst! az RTL Klub Reggeliben

Az Adj Egy Ötöst! programvezetője, Fejes-Martinez Krisztina beszélt a programról és a pályázatról az RTL Klub Reggeli című műsorában április 18-án.

2018.04.19
12:49
Elolvasom

Élmények, tanulságok, hatások... - Interjú egy nyertes csapat mentortanárával

Az Adj Egy Ötöst! pályázat megvalósításaként együtt töltött nappal kapcsolatos élményeikről, tanulságairól, hatásáról – és a nyeremény sorsáról mesél az egyik nyertes pályázat (Váci Piarista Gimnázium) osztályfőnöke, Deákné Csete Zsuzsanna.

2018.04.03
15:15
Elolvasom