Hozleiter Fanny vagyok, bestseller író, blogger és motivációs előadó, ismertebb néven Mosolyka.

Egy ideje az orvosi jóslatok helyett sokkal inkább a pillanatnak élek. Álmodozás helyett élményeket gyűjtök. Motivációs előadásokat tartok világszerte, különleges stílusomat imádják. ​

Imádok élni - és olykor padlón vagyok, de onnan mindig felállok, átvitt értelemben is. Célom, hogy egyszer az asztal tetején táncoljak, és kéz a kézben sétálhassak fantasztikus férjemmel, Sándorral.

25 éves koromban megírtam első könyvemet, a Te döntesz-t, melyből több mint 14000 példány fogyott, hamar bestseller lett, és elnyerte a Libri Aranykönyv-díját ismeretterjesztő kategóriában. Nemrég a Libri kiadta második könyvemet, a Lélekkódot is. 

Facebook követőimnek száma meghaladja a 104 ezret. Több, mint fél millióan olvasták a legolvasottabb, "Bevállalom" című posztomat, amelyben őszintén írok életem egyik legnehezebb helyzetéről, és arról, hogy miképpen varázsoltam ebből mosolyt magamnak és másoknak egyaránt.

Találkozhattok velem többek között a Forbes magazin címlapján, és még számtalan médiamegjelenésben. Megkaptam az Esélyegyenlőségért díjat. Blogom GoldenBlog díjat nyert, és a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjban is részesült. 2017-től a Szerencsejáték Zrt. jószolgálati nagykövete vagyok. Legutóbb azt hallottam, hogy etika órán rólam mesél a tanárnő egy iskolában.

​Legbüszkébb mégis arra a lányra vagyok, aki életében először erős diszlexiával elolvasta a Te döntesz-t; az óvodásra, akinek visszaadtam a hitét; valamint a gimnazistákra, és a vállalatvezetőkre, akiket elgondolkodtattam.

A Mosolyka MOST Alapítvány képviseletében motivációs előadásokat tartok, lélekemelő filmeket készítek, felhívom a figyelmet a pillanat értékére. Sokat teszek a saját fejlődésemért, és tevékenységemmel másokat is arra próbálok inspirálni, hogy a „majd” helyett MOST tegyenek magukért és másokért.

Tavaly cseppentem bele az Adj egy ötöst! iskolai érzékenyítő programba, amire azonnal igent mondtam, mert fontosnak tartom, hogy már gyermekkorban megismerhessük, hogy mindannyian egyszerre vagyunk különbözőek és egyformák is. Bélyegek között élünk, ki "egészségesnek", más pedig "fogyatékossággal élőnek" számít, de mindenkiben ugyanolyan érző szív lakik. Az Adj Egy Ötöst program célja, hogy ezt személyes megtapasztalás útján könnyedén átélhessük. Én idén is örömmel tevékenykedek az esélyegyenlőségért a program zsűrijének egyik tagjaként és aktív szereplőjeként.